четвер, 13 вересня 2018 20:05

Захмелілі дівчата в пристрасних обіймах показали секс на Шулявці
12

Фото з серії робіт "Дівчата"
Фото: Олександра Гаглоєва
Фото з серії робіт "Дівчата"
Фото з серії робіт "Дівчата"
Фото з серії робіт "Дівчата"
Фото з серії робіт "Дівчата"

Київський фотограф Олександра Гаглоєва створила серію робіт "Дівчата". На світлинах зображені юні панянки у пристрасних обіймах одна одної. Олександра розповіла Gazeta.ua про деталі пікантної зйомки.

"Я люблю оголене жіноче тіло. Воно має унікальні обриси, що навіть напівнатяком може змусити затримати погляд. Робила багато подібних зйомок з одною моделлю, але до цієї серії не випадало можливості зняти дівчат парно", - каже Олександра Гаглоєва.

Зйомки проходили в Києві, на зйомній квартирі в районі Шулявки. Моделі — подруги фотографа. Свої роботи розміщає в Facebook та Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник показав оголених п'яних жінок на фоні Кремля

"Ми з подругами випили вина. Вирішила їм наполегливо запропонувати, і в підсумку на ранок вийшли фотосесія і похмілля. Людям важко розкриватися перед камерою, тим складніше зловити момент абсолютної щирості. Коли почуття перебувають на піку. Дівчатам в такій ситуації розкриватись ще складніше. Фотограф має викликати відчуття довіри, а алкоголь допоміг зняти тремор і сором'язливість. Головне — розуміти межі", - каже Гаглоєва.

Олександра Гаглоєва займається фотомистецтвом сім років. Більшість її робіт — портрети. В цій серії надає перевагу чорно-білому зображенню.

"Я переважно знімаю в кольорі, але в цій серії я могла зробити тільки так. Чорно-білі фотографії відмінно передають атмосферу страшненької, радянської квартири, голих хмільних дівчат. ЧБ фото конкурує з сучасними віяннями, але й надалі залишається актуальним", - каже фотограф.

Дизайнер Олена Кузьміна створила фотопроект "Помиляйся". В ньому 16 людей розповіли про свою найбільшу помилку в житті.

Зараз ви читаєте новину «Захмелілі дівчата в пристрасних обіймах показали секс на Шулявці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути