вівторок, 22 червня 2010 20:34

Винайшли презерватив, що захищає від згвалтування

Автор: Сrazys.info
 

Соннет Еглерс лікар з ПАР винайшла спеціальний презерватив, який допоможе жінкам уникнути згвалтування.

Пристрій під назвою rape-axe (сокира проти насильства) має вигляд прозорої капсули, яка поміщається у піхву жінки. На внутрішній стороні пристосування закріплені ряди маленьких зубців, спрямованих усередину, наче зуби акули.

Це унеможливлює безболісне витягнення пеніса гвалтівника із жертви. Ряди зубоподібних гачків всередині прикріплюються до пеніса чоловіка при вході. Після того, як пастка закриється, тільки лікар зуміє зняти цей презерватив.

"Біль сильний, з цим пристроєм неможливо ходити і справляти природні потреби. Якщо спробувати зняти самому, механізм закривається ще більше, при цьому не рве шкіру і не заподіює іншу шкоду", - розповіла лікар.

За словами винахідниці, ідею такого презерватива для жінок вона виношувала 20 років після того, як поспілкувалася з жертвою згвалтування.

Втім, низка критиків скептично ставиться до нововведення - вони вважають, що завдавання болю гвалтівнику таким чином не лише не зупинить його, а тільки ще більше роздратує, і в стані афекту він може вбити жертву.

Росбалт
Зараз ви читаєте новину «Винайшли презерватив, що захищає від згвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути