Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 11:09

Винайдено персональний тягач для лижників (ФОТО)

Канадець Джим Мейдмент створив міні-тягач для любителів лижного спорту. Невелика машина їде позаду людини. Їх пов'язує довга штанга з рукоятками на кінці, яка підштовхує лижника і за допомогою якої можна управляти апаратом.Тягач для лижників винахідник назвав Skizee.

Тепер разом зі своїм діловим партнером Тімом Парком він готує новинку до виробництва. Але точну дату запуску Skizee в серію канадці не називають, просять трохи почекати.

Залишивши машинку, людина може покататися у своє задоволення, а потім, не знімаючи лижі, швидко повернутися додому або на турбазу. Ця особливість відрізняє канадський апарат від "родичів" - персональних гусеничних самокатів, на яких їздять, стоячи верхи.

Вже відома ціна новинки – 2500 доларів. За цю суму покупець отримає персональний "танк", що приводиться в рух невеликим бензиновим моторчиком в 10,5 кінських сил. Бак на 3,8 літри дає змогу проїхати 35-40 кілометрів. Максимальна швидкість тягача - 35 км/год.

Крім того, зі зручностей розробники пообіцяли електричний стартер, гальмівну систему і навіть вбудований генератор з електричною розеткою - для зарядки кишенькової електроніки.


За матеріалами: Мембрана

Зараз ви читаєте новину «Винайдено персональний тягач для лижників (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути