Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 11:54

Від яких продуктів людина худне

Від яких продуктів людина худне
Це не жарт. Таке дійсно існує. Деякі продукти допомагають організму спалювати зайві калорії.

Грейпфрут. Регулярне вживання половинки плоду грейпфрута або 150 мл його соку може в середньому зменшити вагу за 2 тижні на 2 кг. Вважається, що відбувається це тому, що грейпфрут знижує рівень інсуліну, що у свою чергу зменшує бажання перекусити. Природньо, вага поступово знижується. Якщо вам не подобається грейпфрут, ви можете вичавити з нього сік і змішати з соком апельсина і лимона, що додатково укріпить ваш імунітет і очистить організм від шлаків.

Зелений чай. Ця рослина не тільки запобігає утворенню ракових клітин і зменшує ризик серцево-судинних захворювань, але іпозитивно впливає на процеси метаболізму в організмі. Скільки калорій можна спалити завдяки зеленому чаю? Випиваючи 5 чашок зеленого чаю в день, ви втрачаєте 70-80 калорій. Непогано, чи не так?

Гостра їжа. Вам подобається гостра їжа? Тоді у нас для вас хороша новина. Гострі спеції допомагають спалювати жири, оскільки примушують ваш організм пітніти, збільшують серцебиття, що у свою чергу прискорює метаболізм. Правда є одне "але", якщо ви любите гострі чіпси або гостру смажену їжу - це навряд чи допоможе вам скинути пару кілограмів.

Нежирні молочні продукти. Ці продукти не лише є джерелом життєво необхідного кальцію, але й гормону кальцитріолу. Він примушує клітини спалювати більше жиру. Тому включіть в свою дієту знежирені або нежирні молочні продукти.

Вода. Якщо ви п"єте мало чистої води, вам буде складно скинути вагу. Нестача рідини в організмі уповільнює процеси метаболізму.

Кориця. Дослідження показують, що чверть чайної ложки кориці допомагає засвоювати цукор ефективніше і знижувати рівень цукру в крові. Це важливий момент, оскільки високий рівень цукру в крові призводить до утворення все нових і нових жирових відкладень. Корицю також можна використовувати замість цукру, оскільки у неї натуральний солодкий смак.

Білкова їжа. Білки є основою для утворення м"язової маси, а чим більше у вас м"язів, тим більше жирів ви спалюєте - навіть якщо просто відпочиваєте. Крім того, для засвоєння білків витрачається більше калорій, ніж для засвоєння жирів і вуглеводів. Таким чином, білкова їжа також допомагає вам спалювати жири. Кращі джерела протеїну - курячі грудки, риба, яєчні білки, індичка, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Від яких продуктів людина худне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути