Ексклюзиви
субота, 13 вересня 2008 13:29

Оригінальний та простий спосіб схуднути

Оригінальний та простий спосіб схуднути
Існує безліч всіляких способів отримання стрункості: за допомогою різних дієт або фізичних вправ. Учені пропонують абсолютно новий спосіб схуднення.

Американські учені прийшли до висновку: для того, аби схуднути, людині необхідно фотографувати кожен свій прийом їжі. Фотографія наочно покаже вам, що і як ви їсте, і викличе бажання харчуватися раціональніше.

Також по фотографіях легко підрахувати, яка кількість калорій міститься у вашій їжі. Все буде у вас перед очима, і ви нічого не забудете.

Раніше вважалося, що схуднути допоможе спеціальний щоденник, в який записується все, що ви з"їли протягом дня, включаючи періоди перекушування. Але зараз учені вважають, що цей спосіб не допомагає впоратися з переїданням - на відміну від "щоденника фотографій".

"Щоденник фотографій" примушує людину ретельніше обирати їжу. А якщо ви дозволили собі відхилитися від обраної дієти і з"їли що-небудь смачненьке, але шкідливе, то наочне свідоцтво викличе у вас відчуття сорому за хвилинну слабкість, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальний та простий спосіб схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути