середа, 10 жовтня 2012 01:57

Ведмежа забралося на кухню до американця і влаштувало бенкет

Ведмежа забралося на кухню до американця і влаштувало бенкет
Фото: Fox News

Житель Арізони Філ Волк виявив на кухні у своєму будинку ведмежа, яке влаштувало собі невеличке частування, повідомляє Fox News. Інцидент стався кілька днів тому, в результаті зустрічі з дикою твариною ніхто не постраждав - сам Вовк зазначив, що непроханий гість поводився неагресивно.

За словами жителя Арізони, коли він почув шурхіт на своїй кухні, він вирішив, що там чимось займається його онук, і пішов перевірити. Але онука на кухні Волк не виявив - замість дитини там виявився маленький ведмідь. Він пригостився шоколадним тортом, а потім відправився в комору, де поїв хліба та чіпсів, а потім желейних цукерок.

Коли Волк став наближатися до ведмежаті, той, очевидно, злякався, і кинувся з кухні в спальню. На місце були викликані співробітники відомства у справах полювання та рибальства. Вони тимчасово приспали тварину, після чого винесли його з дому і повезли його в зоопарк.

Експерти відзначили, що повернути ведмежа на природу не представляється можливим - він занадто юний, щоб піклуватися про себе самостійно, а його матері в околицях не було (скоріше за все, він залишився сиротою). Ведмідь, який, ймовірно, пробрався на кухню Волка через вікно, біля року.

Бурі ведмежата починають харчуватися твердою їжею у віці трьох місяців. Вони харчуються ягодами, травою та комахами, але також материнським молоком. Ведмедиця виховує дитинчат приблизно до трьох-чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «Ведмежа забралося на кухню до американця і влаштувало бенкет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути