пʼятниця, 20 квітня 2012 12:45

"Вагітний чоловік" розлучається зі своєю дружиною

38-річний "вагітний чоловік" Томас Біті, оголосив про розлучення зі своєю дружиною, з якою вони разом прожили 9 років і народили 3 дітей. Крім того Томас остаточно змінив свою стать на чоловічу. Про це він розповів в ефірі телеканалу CBS.

"Ненсі ще не бачила нового мене. Ми - як і всі пари - переживали злети і падіння, але тепер живемо окремо", - розповів він.

Пара познайомилася, коли Томасові було 24 роки. Старша за нього на 11 років, Ненсі займалась бодибілдингом, від попереднього шлюбу мала двоє дітей.

Одружилися Томас і Ненсі на Гаваях 2003 року. З того часу Томас, що фізіологічно ще був жінкою, завдяки операції штучного запліднення народив 3 дітей: С'юзен, Остіна та Єнсена.

Від народження Томас був дівчинкою на ім'я Тейсі Лагондіно, але завжди хотів стати чоловіком. У двадцятирічному віці почав вживати гормони. Офіційно став чоловіком 2002 року, але жіночі репродуктивні органи залишив, оскільки хотів народити дітей для своєї дружини Ненсі.

2007 року Біті позував вагітний та з бородою, завдяки чому став відомим на увесь світ.

"Тисячі доларів я витратив на те, щоб стати чоловіком. Ще більше на вагітність. Багато зробив для того, щоб у документах С'юзен зареєструватись офіційно її батьком. Все настільки заплуталося, що врешті Ненсі зазначили батьком, а мене - матір'ю", - розповів Томас.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітний чоловік" розлучається зі своєю дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути