вівторок, 03 квітня 2012 18:01

Володимира Преснякова хвилює худоба вагітної дружини

Володимира Преснякова хвилює худоба вагітної дружини
Наталія Подольська зараз в Парижі Фото: newsmusic.ru

Відомий виконавець Володимир Пресняков-молодший почав перейматися надмірно худобою своєї дружини співачки Наталії Подольської. Нібито це може негативно позначитися на вагітності артистки.

Наталія Подольська та її чоловік Володимир Пресняков зараз рідко з'являються на різних світських заходах. Злі язики стверджують, що Наталя старанно ховається від папараці, тому що боїться наврочити. Однак зараз стало відомо, що Подільська тому не з'являється на людях, бо поїхала з Росії.

Дружина Володимира Преснякова гуляє по Парижу у довгій спідниці та вільній блузці, яка приховує її живіт. Кажуть, Наталія Подольська на другому місяці вагітності. Вона приїхала до Франції в місцевий центр планування сім'ї.

За деякою інформацією, у Наталі є трудність: лікарі попередили, що вона може не виносити дитину через свою худобу. Чоловік вмовляє її краще харчуватися. Та й сам Володимир Пресняков в одному з нещодавніх інтерв'ю прямо заявив: "Вона вже дійшла до таких станів, що я питаю: "Де твоя попа? Мені потрібна твоя попа". Проте саму виконавицю, здається, її фігура влаштовує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Пресняков скоро стане батьком вдруге

Нагадаємо, новина, що Володимир Пресняков та Наталія Подольська чекають на поповнення в сімействі, з'явилася нещодавно. Володимир Пресняков-молодший давав інтерв'ю одному з друкованих видань, в якому зізнався, що мріє про дочку. "Я дуже люблю дітей, дуже. Я чекаю на дівчинку. Вже знаю, як буду її називати, все бачу вже", - мрійливо повідомив артист.

Власне, ця заява і послужила для світських хронікерів недвозначним натяком, що Наталія Подольська вагітна. Проте ані сам Пресняков, ані Подільська цю інформацію не підтверджували. Втім, і не спростовували.

У підсумку вирішила перервати неоднозначне мовчання мати Володимира Олена Преснякова. Вона повідомила в інтерв'ю: "Так, це подарунок на день народження Петровичу великий! Ми всі з нетерпінням чекаємо. Я кажу: "Синку, давай-ка поквапся, а то раптом Микита тебе переплюне!" Дід у нього давно просить в подарунок онука або онуку". "Петровичем" Олена Преснякова називає свого чоловіка Володимира, який 26 березня відзначив 66-річчя.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Преснякова хвилює худоба вагітної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути