середа, 14 вересня 2011 13:08

Володимир Пресняков готується стати дідусем

Автор: Фото: Тарас Подолян
 

Російський співак Володимир Пресняков готується стати дідусем.

Про це він розповів у Ялті під час фестивалю "Крим мьюзік фест".

"У травні мій син Нікіта познайомив мене зі своєю дівчиною Аїдою. Вони зустрічаються вже більше року. Познайомилися в Нью-Йоркській кіноакадемії, де разом навчаються. Аїда мені одразу ж сподобалася. Вона — просто чудо. Тепер я готовий стати дідусем", - сказав він.

Дівчину Преснякова-молодшого звати Аїда Калієва. Вона народилася у Казахстані. Її мама працює вчителькою, батько працює в місцевій адміністрації.

"Нікіта сказав, що в них з Аїдою все серйозно і скоро вони збираються одружитися", - додав Пресняков.

До Ялти Нікіта не приїхав, бо зараз знімає стрічку в Алма-Аті. Його батько тримає подробиці в таємниці.

"В нашій родині заведено не розповідати про незавершені плани, бо тоді нічого не вийде. Нікіта цього правила дотримується", - сказав Пресняков-старший.

"14 вересня він має поїхати у Нью-Йорк, щоб здати дипломну роботу в академії і отримати атестат про його закінчення. За кілька тижнів повернеться і почне зніматися у стрічці "Йолки-2", - додав він.

З матір'ю свого сина Крістіною Орбакайте Пресняков спілкується часто.

"Ми часто ходимо одне до одного в гості. Товаришую і з її сином від другого шлюбу Дені Байсаровим. Коли Дені був ще маленьким, пішли всі разом до ресторану. Він не вмів читати, але довго розглядав меню. Потім сказав: "Хочу мороженого". Я спитав, як це слова пишеться. Дені відказав: "Ма-ро-же-не". Якось з ним гуляли в піжмурки в будинку Крістіни. Він заховався під ліжко, але знизу було видно його черевики. Ми з Нікітою вирішили йому підіграти — шукали за шторами, потім у ванній і шафі. Врешті Нікіта сказав: "Мабуть, він під ліжком". З-під ліжка почувся голос Дені: "Подивіться ще у шафі", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Пресняков готується стати дідусем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути