Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2009 12:42

Викраденого онука Алли Пугачової тримають в Чечні (ФОТО)

У сім"ї Алли Пугачової - справжня драма. Стосунки дочки Крістіни Орбакайте та її колишнього цивільного чоловіка Руслана Байсарова розпалились не на жарт. Руслан відвіз їхнього з Крістіною сина - 11-річного Дені - на канікули і до 1 вересня дитину не повернув.

Дені вже пропустив два навчальні дні в московській школі на Звенигородському шосе. Першого вересня його вперше не було на шкільній лінійці.

Це стало повною несподіванкою для всього зоряного клану. Руслан останнім часом рівно ставився і до Крістіни, а з Аллою Борисівною і зовсім ніколи не сварився. Улюбленій тещі він кілька років тому подарував квартиру у Філіпповському провулку, брав участь у виховання Дені, допомагав Крістіні, неначе і не було гучного розставання в 2000 році.

Дені жив з матір"ю в квартирі на Тверській-Ямській. Руслан міг бачити сина коли захоче.

22 липня цього року Крістіна Орбакайте без всяких нехороших передчуттів відпустила сина з батьком відпочити.

Руслан сказав, що вони їдуть до Франції, обіцяв зводити сина в Діснейленд. (До речі, він відвіз всі особисті документи Дені.) Але, як зараз з"ясувалося, дитина знаходилася в Чечні. Про що мати навіть не підозрювала.

Подейкують, батько дитини хоче виховувати сина один і наполягає, щоб Дені жив з ним. І лише з ним.

- Ситуація з Дені Байсаровим досить складна. І небезпечна. Вона загрожує великими проблемами всім, хто в неї залучений, - так прокоментувала біду в сім"ї Примадонни представник Крістіни Орбакайте.

Схоже, що переговори з Русланом Байсаровим зайшли в безвихідь. Крістіна в шоці. Вона не має можливості поговорити з сином навіть по телефону. І де конкретно він знаходиться, де вчитиметься, вона теж не знає.

- Чеченський зять Пугачової ініціював декілька позовів в Грозненському районному суді, де у відсутність Орбакайте винесли ухвалення, про які матір не повідомили, - повідомило джерело на умовах анонімності. - З цієї причини мати не могла приймати участі в судових засіданнях, висловити свою позицію. Вона дізналася про них постфактум через тиждень.

У вівторок, 1 вересня, Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте побували в одному з судів Москви і написали заяву. Пугачова наполягла, щоб судовий процес був закритим.

Першим цивільним чоловіком Крістіни Орбакайте був популярний співак Володимир Пресняков. Це було перше кохання. Володимир і Крістіна почали жити разом, коли їй виповнилося 16 років. У 1991 році у пари народився син Микита.

Другим цивільним чоловіком Крістіни став бізнесмен Руслан Байсаров. 1998 року у Крістіни та Руслана народився син Дені. Але пара так і не зважилася оформити свій шлюб.

З нинішнім чоловіком, Михайлом Земцовим, американцем російського походження, Крістіна вперше оформила стосунки офіційно. Відбулось це в 2007 році. Співачка не раз зізнавалася публічно, що щаслива в шлюбі, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Викраденого онука Алли Пугачової тримають в Чечні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути