Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 12:56

В Іспанії з'явились сувеніри з малюнками повій та наркоторговців

В Іспанії з'явились сувеніри з малюнками повій та наркоторговців

Як правило, гості Барселони на пам'ять про перебування в місті купують сувеніри, що символізують культуру, історію, характерні риси чи пам'ятки архітектури міста.

Барселонська дизайн-студія Чапатеао випустила колекцію сувенірних значків, що відображають найяскравіші символи сучасного, вуличного, побутового, поза культурного життя міста. Це те, що одразу може побачити кожен відвідувач Барселони - вуличні торговці квітами, африканці з окулярами на лотках, повії в центрі міста, бродячі масажисти на пляжі або наркоторговці на Ла Рамбла.

Кожен значок має свою назву - "повія", "копи", "ей, злодій!", "?Servesa-bier?", "троянди, аміго", колекція ж випущена під загальною назвою "Насолодись Барселоною". Значки надійшли в продаж в магазини Музею Сучасного Мистецтва Барселони MACBA та Музею Історії Барселони MUHBA і користуються великою популярністю.

Ідея створення значків належить дизайнерам Аркаді Ройо і Маргаліде Монтойя. За словами творців, колекція показує "дійсність міста" і покликана критикувати "темні сторони" суспільства, на які дехто закриває очі, але які все ж таки існують.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії з'явились сувеніри з малюнками повій та наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути