вівторок, 06 вересня 2011 17:57

У музеї "Шахтаря" 25-копійчану монету "перекарбовують" на клубний сувенір
6

Відтепер кожен уболівальник "оранжево-чорних", який відвідає "Донбас Арену", може обзавестися оригінальним сувеніром з зображенням логотипу ФК "Шахтар". Дивину доведеться робити своїми руками, правда за допомогою спеціальної машини. І пожертвувати треба буде однією 25-копійчаною монеткою.

Апарат, який виконає всю процедуру, вже встановлено у фойє музею ФК "Шахтар". За кілька секунд він перетворить монетку в металевий брелок із зображенням логотипу клубу, арени, 75-річчя або "Стахановця".

Ця машина серед інших подарунків на честь 75-річного ювілею була піднесена клубу компаніями СКМ, "Метінвест" і DTEK. Не виключено, що через деякий час апарат буде штампувати сувеніри і з іншими клубними зображеннями. Так що вболівальники зможуть їх навіть колекціонувати!

Незважаючи на те що автомат являє собою складний механізм, користуватися ним зможе навіть дитина, для цього тут є докладна і зрозуміла інструкція. Щоб отримати сувенір, необхідно спочатку вибрати один із запропонованих варіантів малюнка, повернувши ручку за годинниковою стрілкою. Потім слід оплатити послугу, опустивши грошову купюру в приймач, і "згодувати" апарату монетку номіналом 25 копійок. Після чого залишається тільки повертати ручку машини, поки вона не видасть готовий продукт.

До речі, робити сувеніри дозволяється тільки з українських "четвертаків", монети іншим номіналом чи інших валют можуть вивести автомат з ладу. Ну і, звичайно, слід пам'ятати, що краса малюнка на металевому творі мистецтва безпосередньо залежить від чистоти монетки.

Що стосується оплати послуги, то коштує таке задоволення всього 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «У музеї "Шахтаря" 25-копійчану монету "перекарбовують" на клубний сувенір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути