субота, 13 серпня 2011 17:36

В Іспанії випустили туалетний папір з написом "Я люблю Папу!" до приїзду Бенедикта XVI

В Іспанії випустили туалетний папір з написом "Я люблю Папу!" до приїзду Бенедикта XVI

Найбільший у Європі виробник гігієнічної продукції португальська компанія Renova, що відрізняється сучасним та креативним підходом до створення і просування своїх товарів, випустила туалетний папір на честь візиту до Іспанії Папи Римського Бенедикта XVI. Понтифік прибуде до Мадрида з чотириденним візитом 18 серпня в рамках святкування Всесвітнього дня католицької молоді.

На упаковці, в якій міститься по одному рулону жовтого і білого кольору, красується напис іспанською мовою "Я люблю Папу" з червоним сердечком і вітанням "Bienvenido Benedicto!" (Ласкаво просимо, Бенедикт!). Коштує така упаковка, порівняно з іншого туалетним папером цієї компанії, не так дорого - 2,76 євро.

На сайті компанії сказано, що ці привітальні рулони можна використовувати як вимпели, щоб вітати прибуття 84-річного понтифіка.

"Хіба є кращий спосіб оживити вулиці Мадрида, ніж використовувати ці величезні вимпели в кольорах державного прапора Ватикану? Відкрийте вікна і святкуйте! Ласкаво просимо, Папа Бенедикт!", - наголошується на сайті Renova.

У той же час багато хто незадоволений приїздом Бенедикта. У першу чергу мова йде про секс-меншини, а також про тих, хто незадоволений великими витратами держави, пов'язаними з приїздом понтифіка. На організацію іспанський уряд має намір витратити близько 86 мільйонів доларів.

Як зазначає AFP, всього випущено 10 тисяч упаковок такого туалетного паперу. Але як заявив маркетинговий директор компанії Луїс Сарамаго, "це в першу чергу паперовий вимпел, який можна використовувати як туалетний папір".

"Ми дуже обережно ??поставилися до кольору. Це наш спосіб показати радість, яку безсумнівно викликає така подія", - додав Сарамаго, маючи на увазі візит Папи.

Як очікується, в Мадрид на Всесвітній день католицької молоді прибуде не менше мільйона паломників.

Нагадаємо, що підготовка візиту Папи Римського до Іспанії проходить на тлі боргової кризи в країні. І витрати на організацію приїзду понтифіка вже встигли потрясти іспанців - організатори оцінили її у 60 млн євро, не враховуючи витрати на забезпечення безпеки.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії випустили туалетний папір з написом "Я люблю Папу!" до приїзду Бенедикта XVI ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути