неділя, 09 червня 2013 16:24

В Австралії охочі зекономити на вечері стрибнули з парашутом з 55 поверху

В Австралії охочі зекономити на вечері стрибнули з парашутом з  55 поверху
Фото: paraglide.ru

В Інтернеті можна знайти десяток оригінальних способів не розплачуватися за вечерю в ресторані. Але в Австралії знайшли найоригінальніший! На 55 поверсі південної вежі Ріалто в Мельбурні, Австралія, на висоті 234 метри є майданчик огляду, звідки добре видно місто. Крім швидкісних ліфтів на нього ведуть - 1450 сходинок. По цих сходинках піднімаються учасники щорічної Гонки по щаблях.

Ще там є вельми дорогий ресторан, який відвідали четверо друзів. Добре випивши та пообідавши, вони пішли не розплатившись. Пішли непомітно, зістрибнувши з майданчика огляду. Помітили їх зникнення по порожньому столику і неоплаченому рахунку. Після опитування очевидців, з'ясувалося, що чотири друга покинули башту на парашутах, захованих під куртками. Приземлилися вони успішно, незважаючи на те, що були під "градусом". Хлопці все добре спланували і тепер вони є першими відвідувачами цього ресторану, які так своєрідно покинули його.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії охочі зекономити на вечері стрибнули з парашутом з 55 поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути