Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 16:44

В Англії видали кулінарну книгу мертвих

Автор: Фото: amazon.com
 

В англійських книжкових магазинах з'явилась оригінальна книга рецептів. У буквальному перекладі її назва звучить як "Кулінарна книга від мертвих знаменитостей" ("Dead Celebrity Cookbook"). Автор книги, якого звуть Френк Декар, зміг зібрати в одному виданні понад 150 рецептів страв від знаменитих людей, що жили в 20 і 21 столітті, яких уже немає з нами.

Декар провів багато років у пошуках відповідних рецептів. Джерелом інформації для нього стали старі видання, передачі про кулінарні пристрасті знаменитостей минулих років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарну книгу потрібно розігріти в духовці, щоб прочитати рецепти

Зокрема, Френк стверджує, що майстер жахів Альфред Хічкок більше всього на світі любив французький пиріг киш лорен. Золотий голос Америки Френк Сінатра все б віддав за порцію смаженої баранини.

Елізабет Тейлор не відмовляла собі в курчаті з вершками, авокадо і коньячним соусом. А знаменитий лейтенант Коломбо, якого в звичайному житті звали Пітер Фальк, дуже любив свинячі відбивні з перцем. Є в книзі й рецепт улюбленого пирога від Майкла Джексона.

Для англійських обивателів книга запропонована всього за 12 доларів. Ціна більш ніж скромна, якщо врахувати, скільки часу автор витратив на пошук матеріалів для книги.

Зараз ви читаєте новину «В Англії видали кулінарну книгу мертвих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути