середа, 30 листопада 2011 13:22

Іспанська книга розповідає дітям про марихуану

Іспанська книга розповідає дітям про марихуану

В Іспанії вийшла книга для дітей, яка знайомить їх з марихуаною.

Книга про марихуану називається "It's just a plant" ("Це всього лише рослина"). Вона була написана спеціально для дітей. Автором та ілюстратором книги є Рікардо Кортес. На сторінках свого твору він розповідає про маленьку дівчинку Джекі, яка одного разу вночі застала своїх батьків за курінням марихуани. На наступний день, вона здійснює з мамою освітню подорож у світ марихуани, під час якої вони відвідують різних героїв "казки", в тому числі лікарів і поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марихуана врятує Каліфорнію від банкрутства

Частина казки доступна для читання на особистій сторінці автора в Інтернеті. Зокрема, там представлений уривок, де головна героїня розмовляє з лікарем. Вона запитує його, в чому полягає сенс куріння марихуани, на що лікар відповідає: "Я нікому не раджу це робити, особливо тобі в твоєму віці".

Багато політиків і журналістів розкритикували автора, заявивши, що Кортес має "неправильні погляди" на проблеми, пов'язані з курінням марихуани, а його книга тільки спонукає дітей до вживання наркотиків, повідомляє La Vanguardia.

Зараз ви читаєте новину «Іспанська книга розповідає дітям про марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути