вівторок, 09 жовтня 2012 14:33

Українки Чикаго дефілювали центром міста у вишиванках

Українки Чикаго дефілювали центром міста у вишиванках

У центрі американського мегаполіса Чикаго українські дівчата символічно зняли верхній одяг. Утім, на відміну від одіозних активісток Фемен, на показ виставили не голі груди, а вишиванки. Зробили це вони для відео, яке нещодавно з'явилося в інтернеті з нагоди заходу "Міс українська діаспора".

У ролику група молодих та привабливих дівчат, гуляючи вулицями міста, зустрічають українку у вишиванці й вирішують самі носити подібний одяг. Таким чином молодих українок, які живуть за межами України, закликають не асимілюватися, а залишатися собою і не втрачати своєї національної ідентичності.

27 жовтня в Чикаго у концертній залі Copernicus Theater за титул найвродливішої представниці української діаспори змагатимуться красуні, які живуть за межами України. Всі зібрані гроші під час церемонії минулого року були спрямовані на підтримку Української громадської організації "Помаранчева хвиля", а також парафії церкви святого Йосипа Обручника в Чикаго, де, власне, і відбувався конкурс.

Минулого року перемогу здобула Маріанна Попович. Першою і другою віце–міс стали Олександра Головіна та Галина Щербань відповідно. Приз глядацьких симпатій завоювала Марта Штогрин.

Зараз ви читаєте новину «Українки Чикаго дефілювали центром міста у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути