понеділок, 13 серпня 2012 15:36

Дві українки потрапили в ТОП-10 найкрасивіших спортсменок Олімпіади

Дві українські спортсменки потрапили в рейтинг найбільш привабливих дівчат з країн СНД на Олімпійських іграх в Лондоні-2012, складеного експертами фонду Інтеграція спільно з Моніторинговим агентством NewsEffector за результатами опитування на пострадянському

За результатами опитування українська триатлоністка Юлія Єлістратова опинилася на восьмому місці, а легкоатлетка Вікторія Рибалко замкнула десятку олімпійських красунь.

Трійку лідерів рейтингу склали росіянки. Перше місце зайняла росіянка Кароліна Севастьянова, що завоювала в груповому багатоборстві з художньої гімнастики золото.

На другому місці опинилася російська легкоатлетка Ксенія Вдовіна, що брала участь в естафеті олімпійського вогню Лондон-2012.

Третє місце в рейтингу найкрасивіших спортсменок посіла зірка російського тенісу Марія Шарапова, яка завоювала на цій Олімпіаді срібну медаль.

За крок від лідерів зупинилася Олена Ісінбаєва - знаменита російська стрибунка з жердиною, дворазова олімпійська чемпіонка, яка завоювала бронзу в Лондоні.

На п'ятому місці знаходиться представниця Казахстану - гімнастка Анна Аляб'єва.

На шостому місці - гімнастка з Узбекистану Уляна Трофімова, яка на тренуванні в олімпійському Лондоні зламала ногу.

На сьомому місці в рейтингу знаходиться білоруська плавчиха Олександра Герасименя, яка завоювала для Білорусі два срібла.

Російська гімнастка Алія Мустафіна, яка завоювала на Олімпіаді-2012 золото, срібло і дві бронзи, зайняла дев'яте місце рейтингу.

Опитування проводилося з 27 липня по 12 серпня за участю 17200 чоловік з Росії, України, Білорусі, Казахстану, Молдавії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану і Киргизії.

Зараз ви читаєте новину « Дві українки потрапили в ТОП-10 найкрасивіших спортсменок Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути