середа, 04 березня 2009 19:26

Учені вивели формулу ідеального шлюбу

Учені вивели формулу ідеального шлюбу

Якщо у вас і вашої другої половини як мінімум два спільних хобі, ви обнімаєтеся мінімум тричі на день, раз на день зізнаєтеся один одному в коханні і двічі на місяць влаштовуєте романтичну вечерю, то ваш шлюб має всі шанси тривати довго. Принаймні, так вважають вчені, що вивчили дані більш ніж 3000 пар, що взяли участь в дослідженні про ідеальний шлюб.

Вчені також з"ясували, що вірності один одному дотримуватимуться ті пари, які познайомилися за допомогою друзів і одружилися через три з половиною роки після початку стосунків.

Представник дослідження відзначив, що рецепт ідеального шлюбу - в дрібницях. До них належать ідеальна різниця у віці, тривалість часу стосунків до укладення шлюбу і т.д.

Ідеальною різницею у віці для стабільного шлюбу вчені вважають період в 2 роки і три місяці. Наречений повинен бути старшим за наречену, при цьому кращий вік для укладення шлюбу - 31 рік.

Після того, як проходить період романтики і пристрасті, потрібно підтримувати кохання в шлюбі поцілунками, обіймами і романтичними вечорами. Потрібно зізнаватися в коханні до партнера мінімум раз на день і займатися сексом тричі на тиждень. А ось первістка краще за все народжувати через 2 роки і 2 місяці після укладення шлюбу.

Двічі на місяць слід влаштовувати романтичну вечерю, тричі на тиждень засинати в обіймах один одного, і щодня залишатися на зв"язку - навіть на роботі: мінімум три телефонні дзвінки, смс або листи.

Двічі на рік потрібно влаштовувати другій половині сюрприз і раз на рік відзначати яке-небудь свято за кордоном.

Проте дослідники попереджають, що для ідеальних стосунків вкрай важливо відчувати деяку незалежність один від одного: двічі на місяць необхідно проводити час окремо один від одного - зустрічатися з друзями, ходити на концерти і так далі.

За матеріалом MigNews


Раніше у США вивели "формулу кохання" для сімейного щастя: секс, довіра і справедливість.

А фахівці з сімейних стосунків Великої Британії визначили тривалість кохання у шлюбі.

Після закінчення 2,5 років подружнього життя закохані починають втрачати новизну стосунків. У результаті зникає атмосфера свята, і чоловіки припиняють допомагати жінкам по господарству, більше часу проводять на дивані перед телевізором. Зі свого боку, жінка все менше звертає увагу на те, як вона одягнена удома.

А ось мексиканські вчені з Національного автономного університету провели дослідження і встановили, що кохання - це тимчасова втрата розуму, "термін дії" якої не перевищує чотирьох років. Причому закохатися в одну конкретну людину можна лише один раз. Повторний сплеск емоцій і почуттів після розставання пояснюється лише прихильністю або сексуальним потягом. Навіть в найміцніших романтичних стосунках ресурс міцності вичерпується після чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «Учені вивели формулу ідеального шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути