Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 18:14

У тарифі "Класичний" хвилина коштує 10 копійок

Із початку червня всі абоненти передплаченого і контрактного зв"язку "Київстар" зможуть підключитися до тарифного плану "Класичний". Вартість 1 хв. розмови всередині мережі — 10 коп.

1 хв. дзвінка абонентам "Мобілич", інших операторів України та мереж фіксованого зв"язку коштуватиме 85 коп. Вартість СМС-повідомлення — 35 коп. Стільки ж коштує плата за з"єднання.

— За два роки тривалість розмов наших клієнтів зросла удвічі, — каже Денис Захаренко, 30 років, із компанії "Київстар". — Ми акцентуємо увагу саме на тривалості розмов, а не на їхній кількості. Тому в новому тарифі саме така плата за з"єднання.

Дійсні абоненти можуть перейти на новий тарифний план безплатно. Для цього треба зателефонувати на номер 477*. Термін дії нового тарифного плану необмежений.

Початкова плата при підключенні для нових контрактних абонентів становитиме 199 грн. 1 хв. дзвінка всередині мережі — 10 коп., на всі інші напрямки в Україні — 85 коп., СМС — 35 коп. Щомісячна абонентська плата становить 15 грн. Плати за з"єднання немає, мінімальний щомісячний обсяг послуг зв"язку відсутній.

Зараз ви читаєте новину «У тарифі "Класичний" хвилина коштує 10 копійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути