пʼятниця, 05 серпня 2011 15:50

У Росії створили он-лайн гру з Путіним у головній ролі
8

Фото: Фото: РБК Daily

У мережі Інтернет з'явилася онлайн гра, головним героєм якої став прем'єр-міністр Росії Володимир Путін. Нехитра "бродилка" під назвою "Like Putin: прокачай ВВП" пропонує пройти 12 рівнів. По дорозі необхідно збирати бали, які потім перераховуються у зростання ВВП. На даний момент гру вже пройшли більше 137 тис. чоловік.

Згідно з правилами гри, герою Путіну необхідно відбити атаку бандитів, "замочивши їх у сортирі", загасити лісові пожежі, проїхатись на Lade Kalina, а також "дати газу" Юлії Тимошенко. Наприкінці гра приводить користувачів на сайт "Народного фронту", де головний герой повідомляє, що це ще не кінець, а тільки початок. Оцінити свій результат можна за допомогою рейтингу. На даний момент в ньому лідирує користувач, що підняв рівень ВВП до 85% всього за 3,36 хвилини.

За словами глави компанії Agency One Олександра Кабакова, гра була запущена тільки 3 серпня і за один день у неї вже зіграли десятки тисяч інтернет-користувачів.

"За першу добу в грі взяли участь більше 100 тис. чоловік. Ми самі не очікували такого успіху вже до другого дня з часу запуску ", - розповів Кабаков інформаційному агентству РБК.

Він також сказав, що ніякої реакції з уряду на гру не було. "Нам здається, іграшка вийшла гарна, сподіваємось усе зрозуміють", - говорить Кабаков. За його словами, "гра на 99% зроблена власними силами агентства Agency One".

Зараз ви читаєте новину «У Росії створили он-лайн гру з Путіним у головній ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути