пʼятниця, 22 липня 2011 14:05

Довгоногі студентки з "Армії Путіна" в міні-шортах мили машини
6

Дівчата з "Армії Путіна" вирішили оригінальним чином виступити на підтримку російського автопрому - помити виключно вітчизняні автомобілі в бікіні та іншому не більш скромному одязі в центрі Москви.

Десяток дівчат патріотично взяли участь в акції під назвою "аВВтомойка" (з натяком на Путіна), під час якої мили виключно російські машини - Лади, Волги тощо.

"Ми організували автомийку, тому що ми просто любимо Путіна", - сказала одна зі студенток.

"Ми були впевнені, що водії будуть не в змозі чинити опір подібному заходу", - сказав один з організаторів акції в Москві на ім'я Максим.

Один здивований тим, що відбувається росіянин сказав: "Я не впевнений, що вони дуже добре вимили машину, але я все ж із задоволенням спостерігав за процесом".

Блог під назвою "Нам дуже подобається Путін" залучив понад 110 тисяч передплатників, в той час, як прем'єр-міністр Росії наполягає, що він не знає, хто стоїть за його створенням в Інтернеті.

Крім того, "Армія Путіна" сьогодні збирається організувати в Москві масовий стриптиз, звісно, на підтримку Путіна.

У вихідні три дівчини також показали свою підтримку Путіну, випустивши відео, на якому пояснюються умови акції "Порву за Путіна", за краще відео вони вже підготували розкішний приз - планшет iPad2.

Зараз ви читаєте новину «Довгоногі студентки з "Армії Путіна" в міні-шортах мили машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути