вівторок, 02 серпня 2011 16:06

Путін намагався зігнути сковорідку та зайнявся альпінізмом
13

Фото: Фото: Reuters

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін прибув в молодіжний табір на форум Селігер-2011, де обіцяв схуднути за рік на півкілограма і випробувати велосипед-тандем разом з президентом Дмитром Медведєвим.

Путін вчора на вертольоті прибув до озера Селігер за 400 км від Москви, де з 1 липня до сьогоднішнього дня проходить молодіжний форум. Його організатором виступає Федеральне агентство у справах молоді РФ за участю руху "Наші".

Першим стендом, до якого попрямував прем'єр, був "Володимир Путін і здоровий спосіб життя". Там на майданчику-вагах на Путіна чекали 100 учасників форуму, які страждають від надмірної ваги. Один з них розповів прем'єру, що за рік схуд на 37 кілограмів і зараз замість 148 важить 113 кілограмів. Разом з главою уряду вага тих, хто стояв на сцені, склала 6,3 тонни.

"Ми не худенькі", - зазначив Путін, пообіцявши за рік скинути півкілограма.

В іншій точці табору Путін зв'язався із заступником глави МВС Віктором Кірьяновим, розповівши йому про пропозицію іншого учасника форуму - дозволити водіям поворот направо на червоне світло, якщо це не створить перешкод іншим водіям і пішоходам.

Біля альпіністського тренажера Путін без страхувального тросу піднявся майже на половину висоти і потім самостійно спустився назад.

Представник ще одного стенду продемонстрував велосипед-тандем, зазначивши, що їздити на ньому досить непросто, враховуючи, що від двох осіб при велосипедній прогулянці потрібна злагоджена командна робота.

"З Дмитром Анатолійовичем під'їдемо, спробуємо", - сказав російський прем'єр.

Путін також погодився взяти участь у зйомках документального фільму про один день свого життя. З такою пропозицією виступив журналіст телеканалу Ё-ТВ, що веде мовлення на території Селігеру.

Путін вперше побував на Селігері в 2009 році. У 2010-му головним гостем став президент РФ Дмитро Медведєв. Цього разу він надіслав вітальну телеграму, в якій назвав учасників форуму "найбільш ініціативними і талановитими молодими людьми".

Зараз ви читаєте новину «Путін намагався зігнути сковорідку та зайнявся альпінізмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути