вівторок, 26 липня 2011 06:30

Путін може будь-коли витратити мільярд

"Сучасну Росію можна порівняти з мафією, глава якої — Путін. Такі моделі державного устрою існують у Латинській Америці, такою була Італія Муссоліні. Важко уявити Сталіна, який тримає гроші у швейцарському банку. Путін хоче керувати, як Сталін, але жити, як Абрамович. Путін — найбагатша людина у світі. Бо контролює більші суми, ніж будь-хто на цій планеті. Бюджет США, щоправда, більший, але Обама не має над ним повного контролю. На будь-які видатки йому потрібне погодження Конгресу. Натомість Путін може в будь-який момент витратити мільярд доларів, і йому навіть не доведеться виписувати чек".

Гаррі Каспаров в інтерв'ю виданню "Польска", Польща

"Кишинів переробляє правила в'їзду на європейський зразок. Суворий погляд прикордонників скоріше буде спрямований на громадян СНД, ніж, приміром, на жителя Бельгії. Тепер для в'їзду до Молдови потрібно зазначати мету візиту, показати запрошення, квитки, туристичний ваучер із бронею готелю або програму ділової поїздки.

Кишинів хоче зменшити потік гостей із країн СНД і плавно готується до євроінтеграції. Україні ж відплатять за драконівське правило для громадян Молдови — мати при собі 1200 доларів при в'їзді як доказ фінансової спроможності".

"Независимая газета", Росія

"Юрій Луценко в помаранчеву революцію став "польовим командиром" повстання. Нині перебуває за ґратами. У багатьох речах він є типовим політиком своєї країни. Луценко схильний до грубощів і завжди був втягнутий у бійки, що забезпечили українському політичному класу сумну славу. З іншого боку, його матеріальна скромність є абсолютно нетиповою. На відміну від блискучої Тимошенко та Януковича, який живе у розкошах, він ніколи не оточував себе дорогими символами статусу. Не став багатий за одну ніч, що звично для провідних місцевих політиків, і до останнього жив у звичайній київській квартирі для вищого середнього класу".

"Франкфуртер Альґемайне Цайтунґ", Німеччина

Зараз ви читаєте новину «Путін може будь-коли витратити мільярд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути