четвер, 26 січня 2012 10:26

У рольових іграх українці грають у медсестер, покоївок і бобрів

У рольових іграх українці грають у медсестер, покоївок і бобрів

Українські жінки, щоб урізноманітнити сексуальне життя, під час секс-розваг найчастіше хочуть бути медсестрами, розповіли консультанти кримських секс-шопів. За їхніми словами,  переважно в подібні магазини ходять жінки за 30, а чоловіки - дуже рідкісні гості, повідомляє tsn.ua.

"Сюди приходять і люди високих рангів міліції, ДАІ, податкової. Але сама людина при посаді не буде світитися - йому простіше відправити дружину, яку мало хто бачив і знає в обличчя, вона приходить і вибирає", - розповіла консультант сімферопольського секс-шопу . Як зазначила консультант, українцям подобаються рольові ігри. Найпопулярніші - в "медсестру" і "покоївку" (про це свідчать продажі ігрових костюмів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлусконі під час оргій любив рольові ігри

"Уколи в сідниці і прибирання будинку - це найпоширеніше, - розповідає консультант. - А взагалі, фантазією кримчани не вражають. Максимум, що можуть взяти для ігор - пушок для масажу, наручники, батоги, нашийники".

За словами консультантів, менш популярні костюми червоних шапочок, попелюшок і поліцейських. На відміну від звичайних секс-шопів, основні покупці інтимних товарів в інтернеті - чоловіки. Причому, за словами фахівців, замовляють не лише чоловічі товари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рольові комп"ютерні ігри викликають залежність

"Цікаво, що попит зріс, в основному, на дорогі варіанти. Більш того, нас почали запитувати про продукцію, якої навіть немає в асортименті!" - розповіла консультант. За її словами, одна жінка шукала костюм бобра. Так вона хотіла здивувати свого друга.

"Не знаю, чим все закінчилось, думаю, швидше за все, довелося шити на замовлення - таких костюмів у магазинах інтимних товарів точно немає", - резюмувала консультант.

Зараз ви читаєте новину «У рольових іграх українці грають у медсестер, покоївок і бобрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути