Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 17:08

У "Клініці професора Хміля" долають безпліддя

У "Клініці професора Хміля" долають безпліддя
В Україні з проблемою безпліддя зустрічається кожна п'ята пара. Зачати дитину подружжю можуть допомогти лише у спеціалізованих медичних центрах з допомогою сучасних репродуктивних технологій. Щоправда, пара має зробити один важливий вибір – клініку, яка б викликала довіру та змогла втілити мрію усього їхнього життя.

Існує кілька критеріїв у виборі лікувального закладу. Перше і найважливіше, на що треба звернути увагу, - рівень спеціалістів, які працюють в обраному закладі. По-друге, сучасна апаратура. При экстракорпоральному заплідненні не буває невиправдано дорогої техніки. Будь-яке удосконалення чи досягнення науки у сфері репродукції, чого б це не стосувалося, – препаратів, приладів чи навиків лікарів, збільшує шанси на щасливу вагітність.

По-третє, особистий комфорт пацієнтів. Під час процедури пара зіштовхується з безліччю стресових ситуацій. Тому бажано, щоб комфортні умови клініки могли згладити чи повністю убезпечити їх від неприємних моментів. До умов відносяться і доброзичливість персоналу, і санітарні умови, і затишок. Ще один важливий момент при обранні медичного закладу – наявність власної бази донорів сперми та яйцеклітин. Навіть, якщо ці послуги не знадобляться, то факт досвіду роботи з такими пацієнтами демонструє рівень майстерності лікарів.

Усі ці умови дотримані у тернопільському сучасному центрі сім'ї та репродукції "Клініка професора С. Хміля". Це приватний медичний заклад, що надає багатопрофільні діагностичні та лікувальні послуги з використанням найсучасніших підходів діагностики та лікування. Основний напрямок роботи клініки - репродуктивна медицина. Вона включає в себе відділення репродуктології, ембріології, функціональної та лабораторної діагностики.

Над здійсненням мрії про народження дитини працює досвідчений колектив клініки. "Клініка професора С. Хміля". Очолює його заслужений діяч науки і техніки України, професор, доктор медичних наук Стефан Хміль. Високопрофесійність Стефана Володимировича задає тон у роботі усього медичного персоналу. У клініці працюють акушери-гінекологи, ендокринологи, мамологи, урологи-сексопатологи, та дерматовенерологи. Усі вони на момент запрошення в клініку були справжніми асами у своїх галузях. Лікарі і далі постійно удосконалюють власні вміння – беруть участь у професійних конференціях і семінарах в Україні та за кордоном, підтримують професійні зв'язки з лікарями з провідних медичних закладів Польщі, Росії та Франції.
"Клініка професора C.Хміля" викликає симпатію з першого візиту. Медичний заклад розташований у центрі міста Тернополя. До нього зручно добиратися з автостанції та залізничного вокзалу. Усередині все продумано до найменших дрібниць – від заспокійливого кольору інтер'єру до світлих і комфортних кабінетів. А турботливе і відповідальне ставлення усього персоналу до пацієнтів забезпечує атмосферу довіри та психологічного комфорту.

Зручний графік роботи, сучасне обладнання кабінетів і найновіша діагностична апаратура дають можливість пройти комплексне і різнопланове обстеження та отримати консультації спеціалістів для пар з усього західного регіону.

Ми завжди вдячні пацієнтам за їхні пропозиції та підказки, чи не найбільше цінуємо цей двосторонній зв'язок, їхню довіру та співпрацю з нами, - каже директор клініки Стефан Хміль. - У досягненні вагітності рівноцінними партнерами вважаємо трьох учасників процесу - дружину, чоловіка та клініку. Успіх процедури залежить від максимального порозуміння та контакту усіх трьох.

Бувають випадки, коли після ретельного обстеження виявляється, що пара не потребує допоміжних репродуктивних технологій – просто раніше не були виявлені та проліковані захворювання, що перешкоджають природній вагітності. Тому у випадку сумнівів в діагностиці в іншому медичному закладі, лікарі рекомендують пройти повне обстеження у їхній клініці. Власне діагностичне обладнання дозволяє з'ясувати справжні причини безпліддя.

- Далеко не всі безплідні пари потребують допоміжних репродуктивних технологій. Більшості необхідний лише системний медичний підхід. Дуже часто цю проблему можна усунути консервативним лікуванням, - пояснює Стефан Володимирович.

Лікарі-репродуктологи допомагають здолати безплідній парі усі перешкоди на шляху до зачаття, використовуючи досягнення сучасної медицини. Фахівці клініки володіють усіма підходами діагностики та лікування безпліддя у пацієнток із зниженим репродуктивним потенціалом і старшої вікової категорії. Лікування безпліддя у клініці здійснюється за допомогою сучасних методів, що довели свою ефективність. Серед них внутрішньоматкова інсемінація, екстракорпоральне запліднення. У "Клініці професора С.Хміля" не лише проводять процедуру ЕКЗ, але й застосовують усі можливі методи лікування безпліддя, зокрема, проводять індукцію овуляції. Якщо ж патологія складніша, лікарі клініки успішно застосовують допоміжні репродуктивні технології. Наприклад, метод ІКСІ, при якому відбувається введення сперматозоїда в цитоплазму яйцеклітини, донація статевих клітин, сурогатне материнство.

- Нам довіряють найдорожче в житті — втілення мрії про дитину. Ми даємо найміцніші підстави для такої впевненості. Наші пацієнти впевнені, що їм будуть призначені тільки ті ліки та процедури, які справді потрібні та ефективні у їхньому випадку, - додає Стефан Хміль.

Клініка включає все необхідне для того, щоб досягти омріяної вагітності, а в результаті – сповна відчути радість батьківства.

Не розчаровуйтесь, звертайтесь у нашу клініку в Тернополі на вулиці Митрополита Шептицького, 1б. Тел. (0352) 43-12-07; e-mail:[email protected]

www.klinika.te.ua

Зараз ви читаєте новину «У "Клініці професора Хміля" долають безпліддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути