пʼятниця, 22 червня 2007 12:44

У Порошенка стався інсульт

У Олексія Порошенко, батька народного депутата від "Нашої України" Петра Порошенко, стався інсульт.

Про це повідомило  "Сегодня" джерело в оточенні сім"ї Порошенко.

Зараз він знаходиться в одній з київських лікарень. Лікарі поставили Олексію Івановичу діагноз геморагічний інсульт. Його стан оцінюється як стабільний.

Джерело відзначило, що останнім часом Олексій Порошенко багато працював: "У 5-6 ранку він виїжджає в регіони і повертається додому пізно увечері. Особливо часто доводилося виїжджати останнім часом — через  істотні проблеми з урожаєм".

71- річний Олексій Порошенко включений у виборчий список НСНУ і є генеральним директором концерну "Укрпромінвест", який об"єднує понад 50 підприємств. Як її профільний бізнес виділяється харчова галузь і автомобілебудування.

"Укрпромінвест" є засновником більше двох десятків ТОВ, ВАТ, корпорацій, спільних підприємств, філіалів. Ось лише неповний список цих підприємств: "Агрофірма "Крижопіль", "Вінницька цукерка", "Футбольний клуб "Вінниця", Телерадіокомпанія "Експрес-інформ", ВАТ "Молочноконсервний комбінат", ВАТ "Луцький автомобільний завод", корпорація "Автосервіс — Україна", комерційний банк "Мрія", корпорація "Рошен" і т.д, пише Оглядач

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка стався інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути