вівторок, 30 серпня 2011 14:18

У Німеччині встановили "податкові автомати" для повій

У Німеччині встановили "податкові автомати" для повій

Влада німецького міста Бонн встановила на вулицях так звані "податкові автомати" для повій, що там працюють, повідомляє FOCUS. Новий пристрій - перероблений автомат для парковки. Кожна повія, яка "припаркувалася" з 20:15 до 06:00, зобов'язана взяти талон вартістю 6 євро незалежно від того, скільки клієнтів у неї буде за ніч.Тим самим, як зазначає FOCUS, муніципалітет міста має намір поповнити гострий дефіцит міської казни.

На початку 2011 року влада вже ввела спеціальний податок на сексуальні послуги для розважальних закладів: борделів, саун та еротичних центрів, розраховуючи, що щороку він буде приносити до бюджету 300 тисяч євро.

Проте повії, які працюють на вулицях, змогли уникнути оподаткування. Багато з них через незнання німецької мови не можуть самостійно заповнити податкову декларацію. Введення "паркувальних" автоматів повинно, на думку керівників міста, допомогти вирішити цю проблему.

Повіям, у яких не виявиться талона на ніч, загрожуватиме спочатку попередження, а потім заборона працювати в зазначеному місці. Бонн, як зазначає FOCUS, стало піонером у сфері оподаткування вуличних повій. У Дортмунді існує схожа схема, але там жінки повинні купувати талон на прилеглій заправці. До установки спеціальних паркувальних автоматів досі ніхто не додумався.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині встановили "податкові автомати" для повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути