вівторок, 21 травня 2013 16:11

У Кам'янці-Подільському виставили каблучку за 2 мільйони доларів

У картинній галереї старого міста у Кам'янці-Подільському виставили унікальну річ: каблучку оздоблену 2, 5 тисячами діамантів. Ювелірну прикрасу оцінюють у майже 2 мільйона доларів. Унікальний виріб навіть має свою назву – "Царівна Либідь".

Загалом у картинній галереї представлено коштовності та зброю вартістю десятки мільйонів доларів. "Царівна Лебідь" є її перлиною. За найбільшу кількість оздоблення діамантами каблучка потрапила до книги рекордів Гінеса.

Ювелірний виріб у картинній галереї виставили до Дня міста, котрий кам'янчани щороку святкують третьої суботи травня. На каблучку можна було поглянути через куленепробивне скло. "Царівну Лебідь" на огляд  кам'янчан та гостей міста планувалося залишити на кілька днів. Однак зважаючи на вартість та унікальність каблучки, з 21 травня її не виставляють.

Експонати для виставки були надані ювелірним домом "Лобортас". За словами його власника Ігоря Лобортаса, серед замовників ювелірного дому є чимало відомих людей – президенти, високопоставлене духовенство, бізнесова еліта, для яких виготовляються ексклюзивні речі.

Автор: Фото: pik.cn.ua
 

Зараз ви читаєте новину «У Кам'янці-Подільському виставили каблучку за 2 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути