понеділок, 21 вересня 2020 10:25

У грудні цього року Сатурн з'єднається з Юпітером і розпочне нову історичну еру

  Сатурн з Юпітером прогнозують історичні зміни
Сатурн з Юпітером прогнозують історичні зміни

Великі зміни чекають на людство через 3-5 років. Однак почнуться вони вже у грудні цього року, коли Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія. Таке розташування планет відбувається раз на 200 років і зазвичай знаменує історичні зміни. Про це розповіла у соцмережах астролог Рената Раєвська. За її словами, на нас чекає технічний, ідеологічний прогрес і зміни в елітах.

Підводячи підсумки першого півріччя 2020-го, вона зазначила, що багато хто вже чекають, коли цей рік закінчиться, і можна буде жити в звичному темпі, і без страху включати світові та українські новини.

"Отже, велика частина важливих подієвих точок вже позаду, а саме січень 2020-го, квітень 2020-го і червень 2020-го. Тепер ми чекатимемо з нетерпінням другу половину листопада і грудень. Відмінна риса цього високосного року - кількість затемнень. Їх було вже 5 (цикл для цього року з грудня 2019-го) і буде ще двічі, в листопаді і грудні.

У січні 2020-го до першого місячного затемнення приєдналося точне з'єднання Сатурна з Плутоном, що дало нам нестабільність в "плинності кадрів" в уряді, а також постійні поправки до Конституції. Все це впливає на нас безумовно, якщо до цього часу це не відчувалося, то з жовтня вже стане явно. Наприклад, суспільство стримуватиметься в іще консервативніших рамках. Держава може втомитися від незадоволених розмов людей і почати діяти радикально. Система стане більш стабільна, за це хвилюватися нема чого, але, разом з тим і жорстка. Тепер історія почне йти назад із покріпаченням і радянським духом. Нічого не буває без прелюдії. А ви помітили, як ця тенденція насувалася навіть на дрібницях, коли підлітки почали одягатися і виглядати, як раніше радянські жителі за межею міста? Оскільки зараз на чолі всього світу знак Козерога, то він старається піти врозріз чомусь новому.

В листопаді фінансові питання знову будуть під ударом

Квітень і червень 2020-го. Юпітер у з'єднанні з Плутоном створив жорсткі умови фінансових умов у межах держави і для кожного з нас. Можливо, деякі галузі економіки стримувалися штучно, тому попереду буде легше. А ось стосовно фінансового стану особисто у вас, кожен пам'ятає напевно. Зараз, в листопаді це поєднання повториться (воно затягує і строгість карантинних заходів), і фінансові питання знову будуть під ударом.

Зокрема, можна сказати про активність всіх жителів нашої планети Земля. Марс цього року особливо сильний, а вже ретроградний зараз, задає нам темп: протести, акції, мітинги і т. д. Але це відбувається не тільки по Урану і Марсу, але і по затемненню. В Америці й Білорусії вже були мітинги червневого затемнення, чекаємо повторень в листопаді. Цього разу ми можемо почати говорити голосно ", - прогнозує Рената Раєвська.

Автор: Facebook
  У листопаді мітинги в Білорусі посиляться - каже Рената Раєвська
У листопаді мітинги в Білорусі посиляться - каже Рената Раєвська

Заглядаючи вперед, вона розповіла, що основні події, які розгортатимуться в першій половині 2020-го, сформуються за цими двома майбутніми затемненнями листопада і грудня.

"Ще одна важлива подія - в грудні Юпітер з'єднується з Сатурном, а це відбувається кожні 20 років. А це з'єднання, у Водолії, взагалі - раз на 200 років. Саме за цими точкам вчені астрологи вже більше 1000 років будують масштабні прогнози нашої історії. на наших очах відкривається нова ера, епоха сучасного перебігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміна оточення, нові прибутки і вихід із депресії: астролог дала прогноз на вересень

Взагалі, важливими будуть роки з 2024 -2026 рік. В теперішньому стані речей поняття країна, держава, народ може перестати існувати, і заміняться на нові поняття. Нас чекає технічний прогрес, ідеологічний, зміни в елітах. До речі, грудень і його з'єднання Юпітера з Сатурном починає ці тенденції. Будьте пильні. Що ви робите зараз, то буде до 2026 року і це не жарти. Якщо події в грудні в вашому житті дрібні, то на велику грудку вони перетворяться 2021 року. Якщо події значущі - то ще три роки у вас будуть постійні подієві непередбачувані накати", - розповіла астролог.

З наближенням опалювального сезону ціни на природний газ в Європі традиційно зростають. Після падіння цін до історичного мінімуму навесні поточного року, зараз на газових хабах в Європі відбувається стрімке зростання цін. За останній тиждень зростання ціни на газ на європейських хабах склало 26%.

Зараз ви читаєте новину «У грудні цього року Сатурн з'єднається з Юпітером і розпочне нову історичну еру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути