вівторок, 08 січня 2013 23:53

У Британії три пожежні бригади рятували білку

У Британії три пожежні бригади рятували білку

У британському місті Уотфорді, графство Хартфордшир, у порятунку білки, яка потрапила у водойму, брали участь три пожежних бригади, пише Daily Mail.

Щоб витягти тварину зі ставка пожежні спорудили імпровізований міст з пожежних сходів.

Те, що білка в небезпеці, помітив перехожий, який і звернувся в службу порятунку. Незабаром до місця події прибули три пожежні машини з п'ятьма рятувальниками в кожній, оснащені канатами, драбинами й іншим рятувальним обладнанням.

"Я побачила прибулі машини пожежників і подумала, що десь неподалік сильна пожежа. Я не могла повірити, що вони приїхали для порятунку білки!" - Розповіла одна зі свідків операції, 39-річна Емілі Шермен.

Рятувальники встановили сходи у вигляді своєрідного моста від кам'янистого острівця до берега, і один з пожежників у касці і з шлюпковим якорем у руках почав умовляти білку залізти на неї. Завдяки тому, що він був у непромокальному взутті, він заліз у воду, щоб наблизитися до гризуна.

Перелякана тварина замість того, щоб влізти на сходи, почала задкувати далі у воду. Однак, за деякий час, білка все ж здогадалася, що на сходах сухо і підійнялася на них. Вся операція тривала близько 20 хвилин.

Як зазначає Daily Mail, працівники 56 пожежних служб країни за останні три роки врятували близько 17 тисяч тварин, включаючи 19 білок і одного равлика.

Зараз ви читаєте новину «У Британії три пожежні бригади рятували білку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути