понеділок, 25 березня 2013 12:04

У австрійських печерах людей лікують радіоактивним газом
5

Фото: Фото: drunov.ru

Соляні печери в австрійському місті Гаштайн є не тільки місцевою визначною пам'яткою, але і популярним оздоровчим комплексом, куди з'їжджаються туристи з усього світу. Більше 75,000 чоловік щорічно відвідують ці місця, де цілюща атмосфера допомагає їм позбуватися від великої кількості фізичних недуг, починаючи від артриту і закінчуючи псоріазом.

Колись люди з найближчого поселення Гаштайн стали досліджувати гору Радхаусберг, що знаходиться неподалік, на наявність у ній золота. Однак вони й уявити собі не могли, що знайшли насправді щось більш цінне, ніж поклади дорогоцінного металу. В глибині гори була низька концентрація радіоактивного природного газу радону, що разом з високою вологістю і 40-градусною температурою діяла цілющим чином на людей, підвищуючи їх імунітет і виганяючи серйозні хвороби.

Слава про лікувальні штольні рознеслася по всьому світу, і тепер Гаштайн славиться не тільки гірськолижним курортом, але й своїми підземними оздоровчими печерами. Так, більшість людей, які пройшли тут кілька сеансів лікування, відзначають відсутність серйозних проблем зі своєю хворобою протягом року після курсу печерної терапії. Більш того, радіоактивний газ поглинається легенями і шкірою, активуючи процеси відновлення на клітинному рівні.

Зараз ви читаєте новину «У австрійських печерах людей лікують радіоактивним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути