понеділок, 05 грудня 2011 10:24

Туристи ходять по невидимому мосту в Китаї на висоті 2 км над рівнем моря

Туристи ходять по невидимому мосту в Китаї на висоті 2 км над рівнем моря

Пішохідний міст розташований приблизно на рівні 2 кілометрів над рівнем моря, в горах провінції Zhangjiajie (гора Тіанмен).

Перехід створений для здивування туристів, які часто гуляють у цій місцевості. Деякі дуже бояться ходити по прозорій поверхні, але все ж велика частина туристів насмілюється здійснити подібний перехід.

На цьому мосту створюється враження, що людина буквальна підвішена в повітрі, а огляду місцевості абсолютно нічого не заважає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пенсильванії вкрали металевий міст за $ 100 тис

У свою чергу, в Нідерландах побудували міст під водою. У ході реконструкції форту XVII століття Fort De Roovere в Голландії перед архітекторами постало нетривіальне завдання. Вони повинні були перекинути через рів, який оточує земляний вал, необхідний туристам міст. Але спроектувати його конструкцію потрібно було так, щоб конструкція була фактично невидимою.

Як повідомляє Inhabitat, проект Ro & Ad заслуговує на увагу не тільки завдяки оригінальності задуму, але й через інноваційний матеріал, який був використаний у будівництві.

Це Accoya - модифікована деревина, що пройшла ацетилювання, ряд інших обробок і стала за рахунок цього "найдовговічнішою" (термін служби до 50 років).


Зараз ви читаєте новину «Туристи ходять по невидимому мосту в Китаї на висоті 2 км над рівнем моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути