Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 15:08

Третина чоловіків похилого віку регулярно займаються сексом

Третина чоловіків похилого віку регулярно займаються сексом

З віком сексуальне бажання у чоловіків не проходить, і вони як і раніше надають сексу величезного значення. Лише стан здоров'я заважає утілювати немолодим чоловікам свої фантазії, до такого висновку прийшли дослідники з Австралії.

Під час опитування, що проводилось Зоєм Гайдом з університету Західної Австралії, більше 2700 чоловіків у віці від 75 до 95 років відповіли на питання, що стосуються їхнього здоров'я і сексуальної активності. Кожен третій респондент повідомив про те, що він ще не тільки "може", але і регулярно "може". Респонденти, що зберігають сексуальну активність, також говорили про те, що їм хотілося б, аби "це" відбувалося частіше.

"З віком у чоловіка залишається все менше шансів зберегти сексуальну активність, проте для п'ятої частини респондентів секс як і раніше має велике значення, що спростовує існуючу думку про те, що старі люди "безстатеві", - роблять висновки дослідники в статті, опублікованій в журналі Annals of Internal Medicine .

Близько 30% респондентів повідомили, що ще минулого року вони були в непоганій формі Більше 48% сказали, що секс має для них величезне значення, і вони хотіли б зберегти активність, проте проблеми зі здоров'ям не дозволяють їм займатися коханням.

Головними причинами, які "отруюють сексуальну старість" дослідники назвали зниження рівня тестостерону, відсутність зацікавленої партнерки і різні захворювання від діабету і раку простати.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Третина чоловіків похилого віку регулярно займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути