пʼятниця, 12 листопада 2010 16:30

Чоловіки теж уміють симулювати оргазм

Чоловіки теж уміють симулювати оргазм

Журнал New York Magazine звертає увагу на забавну статистику, опубліковану журналом Men's Health and Women's Health: з 2.000 респондентів-чоловіків 17% зізналися, що їм доводилося симулювати оргазм. До обману вони вдаються з тих же причин, що і жінки: щоб не ображати партнерку. Крім того, багато представників сильної статі переконані, що їхні дами серця з розумінням поставляться до відсутності ерекції, ніж труднощів з еякуляцією.

Імітувати оргазм чоловіку складніше, ніж жінкам. Якщо жінці досить видати стогін задоволення і стиснути м'язи піхви, то доказом чоловічого оргазму вважається виверження сім'я. Але, як зізналися респонденти, відсутність еякуляції за бажання можна приховати, і тоді співучасником обману стає латексний виріб. Інші ознаки оргазму - такі як стогін і здригання всім тілом чоловіки можуть симулювати з не меншим успіхом, ніж жінки.

Чоловіки також відзначають, що в ліжку жінки бувають настільки поглинені своїми відчуттями, що не здатні зловити свого партнера на обмані.

Причиною відсутності еякуляції може стати, за словами чоловіків, втома, звичка, стрес і прийом медикаментів.

Наприклад, 26-річний респондент журналу розповів, що протягом минулого року, коли він приймав антидепресанти, йому часто доводилося імітувати оргазм, оскільки прийом препарату не впливав на ерекцію, але при цьому йому було складно досягти оргазму.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки теж уміють симулювати оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути