четвер, 13 травня 2010 16:04

Телеведучому видалили ракову пухлину в прямому ефірі

Телеведучому видалили ракову пухлину в прямому ефірі

Ведучому прогнозу погоди на американському телеканалі ABC видалили злоякісну пухлину шкіри в прямому ефірі передачі Good Morning America.

Сем Чемпіон виявив пляму на шкірі лівого плеча. Гістологічне дослідження показало, що вона є злоякісною пухлиною - базальноклітинною карциномою. Раніше у ведучого було видалено чотири подібних новоутворення.

Лікар Чемпіона Мішель Попорт із клініки Juva Skin and Laser Center в Манхеттені погодилася видалити пухлину в прямому ефірі. Вона використовувала малоінвазивні методики Моса, при якій край ділянки шкіри, яка висікається, перевіряють на відсутність ракових клітин прямо під час втручання. Операція пройшла успішно.

За словами Чемпіона, він вирішив оперуватися перед камерою, щоб привернути увагу публіки до проблеми раку шкіри - травень оголошено місяцем боротьби з цим захворюванням.

Це не перший випадок медичних маніпуляцій за участю телеведучих у прямому ефірі: раніше Гаррі Сміт у передачі The Early Show і Кейті Куріч у передачі Today зазнали колоноскопії.

Medportal

Зараз ви читаєте новину «Телеведучому видалили ракову пухлину в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути