Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2024 04:00

Таку купують більшість: яка спідня білизна може зашкодити жінкам

Таку купують більшість: яка спідня білизна може зашкодити жінкам
Здоров'я перш за все: які матеріали спідньої білизни можуть зашкодити жінкам Фото: pinterest

Вибір матеріалу для спідньої білизни - це не лише питання комфорту, але й здоров'я.

Деякі тканини можуть викликати подразнення, порушувати природну вентиляцію шкіри та створювати дискомфорт.

розповість, які матеріали краще уникати, щоб зберегти відчуття свіжості та підтримати інтимне здоров'я.

Чи можна носити труси з поліестеру

Серед гінекологів існує думка, що труси з поліаміду шкідливі. Втім, як і спідня білизна, зроблена з інших синтетичних матеріалів. Поліамід - це синтетичне полотно, з якого роблять не тільки жіночу спідню білизну, а й сумки, іграшки та навіть взуття. Перевага такої тканини в її довговічності - труси з поліаміду витримують багаторазове прання, але абсолютно не можуть "дихати" і вбирати вологу. Це призводить до парникового ефекту і стає причиною розмноження бактерій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чого пришивають декоративні бантики на нижню білизну. Пояснення вас шокує

Небезпечна і спідня білизна з поліестеру, тому що цей матеріал теж не пропускає повітря і не вбирає вологу. Він легкий і блискучий, добре відпирається, але приносить безліч проблем "по-жіночому". Також лікарі не рекомендують носити стрінги, причому, не важливо, з якого матеріалу вони зроблені - така модель повністю не прикриває статеві органи, а задня її частина ковзає між анальним отвором і піхвою, переміщаючи мікроби з однієї локації в іншу.

З якого матеріалу має бути спідня білизна

Що стосується того, яка спідня білизна корисна, то лікарі вважають, що є тільки один вдалий матеріал - бавовна. Тільки вона має шикарні властивості терморегуляції і не завдає жодних проблем, якщо вибрати труси за розміром. Якщо ви розумієте, з якого матеріалу краща спідня білизна, але не можете знайти 100% бавовну, припустимо купити модель гібридну, тобто ту, для виробництва якої було використано різні матеріали. Часто у продажу можна зустріти поєднання бавовни й еластану, але дивіться, щоб вміст бавовни був мінімум 85%.

В іншому разі, якщо труси з більш високим вмістом синтетики, то носити їх кілька годин не вийде - надіти і через 1-2 години зняти. Коли ви зрозуміли, з якого матеріалу краще носити труси жінкам, не забудьте подбати і про розмір - обираючи ту чи іншу модель, робіть заміри правильно, не беріть надто вільні труси або ті, що "сидять впритул".

Пам'ятайте, що тіло під тканиною має дихати, а комплект не може сковувати рухів. Лише дотримуючись цих правил, ви зможете забезпечити себе не лише красивою, а й безпечною білизною.

Винахід пральної машини набагато спростив життя людей. Однак, незважаючи на бажання закинути в неї весь брудний одяг та домашній текстиль, слід знати, що є речі, які не можна прати в машинці.

Труси цілком можна прати в машинці, а ось ліфчики – ні. Особливо, з кісточками і пуш-апом. Ігнорування цього правила призведе до деформації виробу і втрати його форми. Якщо вам потрібно випрати ліфчик – зробіть це руками, потім акуратно відіжміть і вивісіть сушитися.

Зараз ви читаєте новину «Таку купують більшість: яка спідня білизна може зашкодити жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути