вівторок, 10 січня 2012 10:00

Священик відкрив у церкві тату-салон

Священик відкрив у церкві тату-салон

Для залучення прихожан священик з американського штату Мічіган зважився на незвичайний крок - в церкві він відкрив тату-салон. Так він має намір залучити в храм Божий людей, які відчувають себе ніяково в традиційній церковній обстановці.

Сам священик впевнений, що татуювання нешкідливі з точки зору моралі. У самого священика Бентлі два татуювання, одне з яких він зробив у церковному салоні.

За словами святого отця, його церква не зовсім звичайна: він не прагне зайняти якесь місце в житті людей чи якось їх змінити.

Як випливає зі слів Бентлі, тату-салон привертає людей, проте не всі вони, прикрасивши тіло черговою картинкою, заходять до церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер татуювання помстився екс-коханій малюнком екскрементів на спині

Відкриття тату-салону в церкві для залучення до віри людей - не єдиний випадок. Нещодавно у шведській церкві під час служби була проведена дискотека 90-х. Прихожанам не довелося слухати проповіді - вони повинні були просто танцювати. Завдяки спеціальним світловим інсталяціям, храм ледь можна було відрізнити від нічного клубу.

Священики Лютеранської церкви всіляко підтримують подібні заходи, вважаючи це відмінною можливістю викликати у молоді інтерес до релігії.

Зараз ви читаєте новину «Священик відкрив у церкві тату-салон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути