вівторок, 04 жовтня 2011 13:15

Створили менеджер сну, який самостійно визначає час підйому

Створили менеджер сну, який самостійно визначає час підйому

Американська компанія Zeo, що спеціалізується на персональній електроніці для здоров'я, випустила пристрій Sleep Manager.

З його допомогою люди можуть значно покращити свій сон, стверджує виробник. Sleep Manager - це невеликий пристрій у вигляді пов'язки для голови, яка за мозковими хвилями відстежує різні стадії сну. Отримані результати вона по бездротовому зв'язку відправляє на iPhone (iPod Touch, iPad) або Android-пристрій, який потім передає на сайт Zeo. Там система обробляє дані й потім повідомляє клієнту про якість його сну.

Завдяки цьому користувачі можуть покращувати свої результати й отримувати поради від Zeo, а також відстежувати таких "грабіжників сну", як кофеїн, алкоголь, стреси або погану обстановку спальні.

Sleep Manager також оснащений спеціальним будильником SmartWake Alarm, який будить тільки тоді, коли його власник знаходиться в оптимальній стадії сну й таким чином може прокинутись у більш бадьорому стані.

Sleep Manager можна буде придбати в кінці жовтня за $ 99.

Зараз ви читаєте новину «Створили менеджер сну, який самостійно визначає час підйому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути