Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 17:54

Американці збудували "літаючий будинок" з мультфільму

Американські будівельники побудували точну копію різнобарвного будиночка з діснеївського мультфільму "Вперед і вгору".

Побудували будиночок в американському штаті Юта, недалеко від Солт-Лейк Сіті. За відповідністю будинку мультяшному прототипу стежили представники компанії Уолта Діснея. Будова схожа на літаючий будиночок з мультфільму аж до дрібниць - котушки з садовим шлангом і флігеля на даху. Тільки надувних кульок не вистачає - з ними підрядники навряд чи змогли закінчити будівництво, пише газета Daily Mail.

У будинку з "Вперед і вгору" чотири спальні і три ванні кімнати. Зовнішні стіни розмальовані так само, як у мультфільмі: різнокольорові пастельні смуги і яскраво-фіолетові віконні рами. Навколо будинку - зелена галявина і невисокий білий частокіл.

Будинок планують продати за $ 400 тисяч. Частина виручених від продажу грошей буде пожертвувана фонду Make-A-Wish Foundation.

Нагадаємо, за сюжетом мультфільму будинок належить 79-річному Карлу Фредріксену. Дідусь все життя мріяв про подорожі. Коли його будинок опинився під загрозою знесення, він прив'язав до нього безліч повітряних куль і вирушив назустріч пригодам, в компанії "безквиткового пасажира" бойскаута Рассела.

Мультфільм вийшов на екрани в 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Американці збудували "літаючий будинок" з мультфільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути