вівторок, 05 липня 2011 12:25

Нових "Бівіса і Батхеда" представлять в цьому місяці

Нових "Бівіса і Батхеда" представлять в цьому місяці

Нових "Бівіса і Батхеда" представлять на фестивалі Комік-Кон в Сан-Дієго, повідомляє The Hollywood Reporter.

Відомості про те, що в рамках конференції глядачам буде представлена нова версія класичного мультиплікаційного шоу, з'являлися в блогах досить давно. До останнього часу, однак, достовірної інформації про те, що презентація нових "Бівіса і Батхеда" відбудеться, не було.

Відповідна конференція відбудеться 21 липня 2011 року, в перший день роботи Комік-Кона. Які саме матеріали будуть представлені (концепт-арт, деталі сюжету, фрагменти серій), поки невідомо.

Перша інформація про відродження серіалу з'явилася в липні 2009 року. Тоді творець шоу Майк Джадж заявив: "Цілком можливо, я зроблю їх 60-річними. Мені вони уявляються двома брудними людьми похилого віку, які сидять на кушетці. Припустимо, що Батхед був менеджером середньої ланки, а Бівіс займався ландшафтним дизайном. Але, може, все буде і не так, поки не знаю".

У свою чергу 3 лютого 2011 канал MTV офіційно підтвердив, що в наступному телесезоні Бівіс і Батхед повернуться на екрани.

Оригінальний серіал "Бівіс і Батхед" йшов з 1993 по 1996 роки і розповідав про життя двох підлітків з вигаданого техаського міста Хайленд. Частину епізоду зазвичай займав відеокліп, який головні герої коментували.

Зараз ви читаєте новину «Нових "Бівіса і Батхеда" представлять в цьому місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі