вівторок, 06 червня 2017 14:57

Секс-круїз Європою коштує майже 80 тис. грн
5

Відкрився продаж квитків на перший в світі секс-круїз, який пройде в Адріатичному морі з 26 вересня по 3 жовтня. Подорож почнеться в Венеції завершиться в тому ж італійському місті.

Круїзний лайнер може вмістити 690 людей. На ньому будуть зони для пасажирів, які готові відпочивати без одягу. Облаштують спеціальні "ігрові кімнати для закоханих" і безліч інтим-магазинів. Про це повідомляється на сайті мексиканської компанії Original Group, яка організовує подорож.

Під час подорожі гостям запропонують насичену програму з тематичними вечорами, виступами та семінарами, а також можливість поспілкуватися з свінгерами. На борту будуть кімнати, в яких можна усамітнитися для особливо ексцентричних утіх. Яких саме, в проспекті круїзу не уточнюється.

Фото з круїзного лайнеру для туру "Бажання"
Фото: Original Group
Фото з круїзного лайнеру для туру "Бажання"
Фото з круїзного лайнеру для туру "Бажання"
Фото з круїзного лайнеру для туру "Бажання"
Фото з круїзного лайнеру для туру "Бажання"

"Ми створимо ідеально чуттєву атмосферу для дорослих, і у нас немає сумнівів, що круїз "Бажання" змінить життя наших пасажирів", - заявив представник Original Group Родріго Пенье.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оператори "сексу по телефону" стали героями відвертого фотопроекту

Якщо у гостей проекту "Бажання" залишиться вільний час, вони зможуть познайомитися з визначними пам'ятками Венеції, Італії, Хорватії та Словенії, куди зайде круїзний лайнер під час тижневої подорожі.

За можливість взяти участь в дебютному секс-круїзі будь-якому охочому доведеться викласти від $ 2883 до $ 10 996 доларів за людину в залежності від типу розміщення. Якщо послуга буде успішною, організатори планують зробити такий круїз щорічним.

Дівчата і чоловіки з ескорту вищого класу показали в Instagram фото розкішного способу життя. Номери у кращих готелях, відпочинок на прекрасних курортах світу, подарунки у вигляді готівки і дизайнерських аксесуарів затьмарять акаунт "багатих діток" Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Секс-круїз Європою коштує майже 80 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути