Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 08:59

Розвінчаний популярний міф про оральний секс

Американські дослідники спростували розхоже уявлення про те, що оральні ласки поширені серед підлітків більше, ніж безпосередньо секс, мовиться на сайті Newmedical.net. Раніше вважалося, що це відбувається тому, що оральний секс підлітки вважають способом збереження невинності.

Лаура Ліндберг з американського науково-дослідного інституту Guttmacher вважає: підтверджень тому, що більшість підлітків, що раніше не вступали в інтимні зв"язки, займалися при цьому оральним сексом з різними партнерами, немає. Вона відзначила, що заміна підлітками вагінального сексу оральним як спосіб збереження невинності - просто міф.

Опитування, проведене інститутом Guttmacher, показало, що з 10 тис всіх опитаних тинейджерів (незайманих і нецнотливих) 54% неповнолітніх дівчат і 55% хлопців займалися оральним сексом, але при цьому такому виду сексу більш віддавали перевагу ті, хто вже не були незайманими.

Пристрасть до орального сексу з віком збільшується: від 15 до 17 років ним займалося 42% відсотка дівчат, а у віці 18-19 років вже 72%. Серед тинейджерів, що вже мають сексуальний досвід, принаймні, 80% займалися оральним сексом. Проте, як показали нові дослідження, цей відсоток не перевищує при цьому кількість класичного сексу.

Один з кожних 10 опитаних підлітків признався, що пробував і анальний секс, але при цьому займався також і вагінальним сексом.

Як повідомлялося раніше, в США одна з чотирьох дівчаток-підлітків заражена як мінімум одним венеричним захворюванням. Лаура Ліндберг, підводячи підсумки нового дослідження, заявила, що дані опитувань свідчать про невірний курс американського уряду, направлений на сексуальну освіту підлітків. Тинейджери як і раніше неграмотні в питаннях інтимного життя. А це у свою чергу приводить до зростання кількості захворювань, що передаються статевим шляхом.

Зараз ви читаєте новину «Розвінчаний популярний міф про оральний секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути