вівторок, 21 лютого 2012 13:35

П'ятирічній дитині дозволили змінити стать

П'ятирічній дитині дозволили змінити стать

П'ятирічний британець Зак Ейвері став наймолодшим жителем Великобританії з діагнозом "розлад гендерної ідентичності". Батьки, медичні фахівці та психологи підтримали його рішення стати дівчинкою, а в школі спеціально для нього обладнали "гендерно-нейтральний" туалет.

За словами матері Зака, раніше її син був звичайним хлопчиком, який любив грати в паровозики зі своїм братом Алексом. Але в якийсь момент він захопився мультфільмами з принцесами, після чого його світогляд різко змінився. У трирічному віці він заявив їй, що він - дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джозеф Ромеро вважає себе дівчинкою

Спочатку батьки думали, що це просто гра і вирішили залишити все як є. Але хлопчик хотів виглядати як дівчинка і вів себе як дівчинка. Зрештою дитину відвели до дитячого психолога і почули вердикт: "У вашого сина мозок дівчинки, а тіло - хлопчика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трансвестити та інтерсексуали вимагають права служити в армії США

Тепер в шафі Зака ??повно одягу для дівчаток, він грає в ляльки і заплітає кіски. Мати Зака ??з жалем констатує, що хотіла б, щоб її син повернувся, але вона поважає його вибір.

Тим часом, у світі зростає кількість підлітків і дітей молодшого віку, яким лікарі допомагають змінити стать. При цьому батьки і медики лише в рідкісних випадках схвалюють бажання неповнолітніх дітей змінити стать.

Зараз ви читаєте новину «П'ятирічній дитині дозволили змінити стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути