пʼятниця, 14 жовтня 2011 14:56

Президент Франції забув заплатити за каву в барі

Президент Франції забув заплатити за каву в барі

Президент Франції Ніколя Саркозі, перебуваючи в барі, пригостив усіх присутніх напоями і пішов, не заплативши за рахунком.

У вівторок французький президент прийшов випити чашечку кави в бар Lib?ration маленького французького села Вільтель. Як повідомила власниця закладу мадам Дюран, Саркозі був веселий і, розмовляючи з іншими відвідувачами бару, запевняв, що йому дуже подобається цей милий заклад, повідомляє 7sur7.be.

У пориві великодушності Саркозі запропонував пригостити всіх присутніх. "Я пригощаю всіх", - вигукнув він. Але, йдучи, президент забув заплатити за рахунком.

Утім, власниця бару ні в чому його не звинувачує. Це сталось тому, вважає вона, що поїздки президента завжди проходять у суєті.

"Я розумію, скільки людей він зустрічає в офіційних поїздках, скільки труднощів йому доводиться долати. Не уявляю, як би я зажадала з нього 6,60 євро за чотири чашечки кави", - розповіла мадам Дюран.

Зараз ви читаєте новину «Президент Франції забув заплатити за каву в барі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути