вівторок, 27 вересня 2011 16:09

Ніколя Саркозі підкорив Карлу Бруні знаннями в ботаніці

Ніколя Саркозі підкорив Карлу Бруні знаннями в ботаніці

Карла Бруні в інтерв'ю розповіла, що Ніколя Саркозі підкорив її глибокими знаннями в ботаніці.

"Він знав усі латинські назви квітів. Ми ходили по саду Єлисейського палацу, і він розповідав мені про тюльпани і троянди, - описує Карла своє перше побачення з главою Франції. - Я сказала собі: "Боже мій, я повинна вийти заміж за цього чоловіка. Це глава держави, і при цьому він все знає про квіти. Це неймовірно".

Як зазначають таблоїди, публіка вперше чує про захоплення Саркозі садівництвом. Так, було відомо, що політик збирає марки і намагається вести здоровий спосіб життя (ранкові пробіжки, велосипедні прогулянки). Але Бруні додає, що її чоловік також дуже цікавиться географією та історією (що, втім, не дивно).

"Він працюватиме до кінця своїх днів. Така він людина - не знає, що таке депресія та лінь", - зробила комплемент Карла.

Нагадаємо, пара одружилася в лютому 2008 року, після нетривалого роману (за підрахунками преси, він тривав 80 днів). За словами Карли, вона відчувала, що буде неправильно, якщо персона такого рангу, як Ніколя, буде жити не з дружиною, а подругою.

Зараз подружжя готується до поповнення. За попередніми даними, поява спадкоємця може статись вже наступного тижня. Подружжя Саркозі вирішили не повідомляти стать дитини, але за словами батька президента, швидше за все, народиться дівчинка, "яка буде такою ж красивою, як Карла".

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі підкорив Карлу Бруні знаннями в ботаніці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути