понеділок, 18 липня 2011 09:32

За кілька місяців до пологів Карла Бруні повідомила про вагітність

За кілька місяців до пологів  Карла Бруні повідомила про вагітність

Усього за кілька місяців до появи на світ чергового спадкоємця президента Франції перша леді країни офіційно повідомила про свій цікавий стан. У бесіді з французьким виданням Nice Matin Карла Бруні дипломатично поговорила про свою вагітність і про те, чому вона так довго її приховувала.

В інтерв'ю дружина Ніколя Саркозі розповіла, що вагітність стала для них великим сюрпризом. Пара одружилася на початку 2008 року. Відтоді Карла не раз говорила, що хотіла б мати ще дітей, але на жаль ... З огляду на вік (Саркозі - 56, а Бруні в грудні виповниться 44 роки), подібні мрії здавалися чимось нереальним.

Однак заповітне бажання екс-моделі все ж здійснилося. За її словами, зараз вона переживає "найпрекрасніший період у житті".

"Я записувала новий альбом, але так і не закінчила, бо прийшло щастя, таке несподіване і непередбачене", - поділилася Карла.

Нагадаємо, передбачається, що в жовтні Ніколя Саркозі стане батьком в четвертий раз. Для Карли це буде друга дитина, зараз вона виховує 10-річного сина.

Бруні пояснила, чому так довго приховувала свій стан: "По-перше, я не хотіла виставляти напоказ своє особисте життя. Крім того, для мене це велике щастя, але у людей Франції вистачає проблем, і було б неправильним привертати увагу до цієї теми".

В даний час перша леді воліє не показуватися на публіці і без жалю пропускає як світські заходи на кшталт Каннського фестивалю, так і офіційні. У минулий четвер вона не була присутня на Єлисейських полях, де проходило святкування Дня взяття Бастилії.

Перша леді також не стала підтверджувати інформацію ЗМІ, що вона чекає на хлопчика.

"Я сама цього не знаю! Є речі, які потрібно зберігати в таємниці", - переконана знаменитість.

Зараз ви читаєте новину «За кілька місяців до пологів Карла Бруні повідомила про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути