середа, 20 січня 2021 08:53

Потойбічний світ: жінка описала побачене під час клінічної смерті

Потойбічний світ: жінка описала побачене під час клінічної смерті
Учені вважають, що подібні видіння – не доказ існування потойбічного світу, а лише сплеск активності мозку. Фото: pixabay.com

Жінка описала потойбічний світ, який побачила під час серцевого нападу. Вона зазначила, що відчувала "повний спокій, залишаючи Землю". Водночас її по черзі охоплювали хвилі блаженства та болю.

Пережитим поділилася із Фондом досліджень посмертного досвіду. Їй стало зле на покерному турнірі: це проявлялося у відчутті пітливості, сильному занепокоєнні та тремтінні, пише Express. Вдома жінка лягла спати і побачила дивний сон, у якому римляни розпинали Ісуса Христа, а вона відчувала весь його біль. Після цього сна трапився серцевий напад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данська фотограф показала, як виглядає смерть: моторошні фото

"Це почалося із болю у грудях, я трималася за них певний час. Мені здавалося, що серце стислося. Воно немов вискакувало з грудей. Раптом я стала слабкою і замерзла. Сказала, що мені потрібно лягти на підлогу. Я повністю все усвідомлювала, здавалося, що душа була у двох місцях одночасно. Я була поза своїм тілом, але поки ще всередині! Через енергію мені показали, що я – єдине ціле з усім, що є, з усім, що будь-коли було, і з усім, що колись буде. Отримала величезне одкровення, а потім почула гучний хлопок або клацання і повернулася у своє тіло", – згадує жінка, як пережила клінічну смерть.

Учені вважають, що подібні видіння – не доказ існування потойбічного світу, а лише сплеск активності мозку, що відбувається під час наближення до смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи бачать нас померлі родичі і як намагаються з нами зв'язатися

Психолог-ілюстратор створює дивовижні і чарівні картини. Він каже, що на таку творчість його спонукала професія. На створення ілюстрацій його надихають людські душі, які йому доводиться лікувати. У всіх своїх роботах він намагається продемонструвати глибоко заховані страхи людини і показати таємні сторони її особистості.

Зараз ви читаєте новину «Потойбічний світ: жінка описала побачене під час клінічної смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути