четвер, 15 вересня 2011 15:55

Порностудія почала будувати підземний бункер у випадку кінця світу в 2012 році

Порностудія почала будувати підземний бункер у випадку кінця світу в 2012 році

Порнографічна кіностудія, розташована в Лос-Анджелесі, вирішила перенести своє виробництво під землю - в особливий бункер. Про це заявив Квентін Бойєр, представник студії Pink Visual, пояснивши такі екстравагантні плани чутками про майбутній кінець світу в 2012 році. Цей бункер - щось "набагато більше, ніж просто бомбосховище або підземна капсула для людей, які маніакально бояться за своє існування", пояснив він телеканалу CBC Local. У підземному містечку будуть доверху наповнені відповідним вмістом бари, величезна сцена для шоу та обладнана за останньою модою техніки студія.

Навіть сайт студії продовжить працювати з бункера, адже в разі знищення серверів і розривів ліній зв'язку на землі - в притулку буде працювати внутрішня мережа, пояснив Бойєр.

Точне місцезнаходження бункера він вказувати не став "з міркувань безпеки". Зараз іде відбір людей, які отримають право розміститись у секретному притулку. Бойєр пояснив, що, ймовірно, в ході відбору право оселитися в бункері дадуть як особливо заслуженим працівникам, так і деяким іншим, визначеним методом випадкової вибірки. У число заслужених потраплять не тільки найяскравіші творчі особистості, але й активні відвідувачі сайту, а також люди, які регулярно читають повідомлення студії через Twitter.

Точне число щасливчиків не вказано, але, за деякими даними, воно становитиме від 1200 до 1500 чоловік, введення ж бункера в дію заплановане на вересень 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Порностудія почала будувати підземний бункер у випадку кінця світу в 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути