середа, 24 вересня 2008 20:11

У Тимошенко взялися за порнографію

Кабінет міністрів пропонує передбачити кримінальну відповідальність за зберігання творів, зображень та інших предметів порнографічного характеру з метою їх збуту чи розповсюдження.

Розроблений Міністерством юстиції законопроект, що передбачає відповідні зміни до Кримінального кодексу України, ухвалено сьогодні на засіданні уряду.

За словами міністра юстиції Миколи Оніщука, запровадження кримінальної відповідальності за вказане діяння є одним із міжнародно-правових зобов"язань, взятих Україною при ратифікації Факультативного протоколу до Конвенції про права дитини щодо торгівлі дітьми, дитячої проституції і дитячої порнографії. Розробка відповідного законопроекту передбачена також Указом Президента від 5 травня 2008 року "Про заходи щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей".

Вказане завдання пропонується реалізувати шляхом внесення зміни до статті 301 Кримінального кодексу України.

Факультативний протокол до Конвенції про права дитини щодо торгівлі дітьми, дитячої проституції і дитячої порнографії був ратифікований Верховною Радою України 23 червня 2004 року, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко взялися за порнографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути